Ian Brunnberg
Fritidsledare / Musik / Bokningar / Event Ian Brunnberg 073-915 17 66 Prata med mig om du vill boka replokal eller Blast Chamber-studion, boka studiebesök samt angående event!

Klubben är en lokal för konserter, teater, dans etc som har kapacitet för 350 personer stående eller ca 140 sittande.
Lokalen är 280 kvm med en fast scen och en balkong över publikplats. Scenens bredd i fronten är 12,5m och i bakkant 9,5m, scenhöjd från golvet är 78cm, takhöjd 6,9m och scendjup 7,2m.

I direkt anslutning till scenen finns en stor loge med dusch och toaletter. I Klubben finns det tekniker som levererar förstaklassigt ljud och ljus.

Är du sugen på att boka Klubben, eller har några frågor om lokalen? Kontakta Ian via hans kontaktkort här bredvid!

Kommande event i Klubben