Ljusgården

Ljusgården är en ljus och fin lokal med en golvyta på cirka 71 kvm plus en liten scen som är 13 kvm och 40 centimeter hög. Den rymmer cirka 80 sittande i biosittning.

Lokalen används till sammanträden, möten, föreläsningar, konferenser, workshops och mindre evenemang.

Lokalen är utrustad med projektor, duk och mikrofoner för tal.

Ungdomsverksamhetens kök finns att tillgå.

Ljusgården är en sal med en spegelvägg avsedd för dans. Men lämpar sig väl som konferenslokal. Draperier finns att dra för speglarna.

Vi hyr ut våra lokaler

Klubben

Vi hyr ut våra lokaler

Klubben har en yta på 280 kvm med en fast scen och en balkong över publikytan. Scenens bredd i front är 12,5 meter,i bakkant 9,5 meter och höjden är 78 centimeter.

Klubben har en publikkapacitet för 350 stående eller 120 sittande.

Lokalen lämpar sig för rep av olika produktioner, konserter, föreställningar, galor med mera. Men den är också lämpad för workshops, konferenser, utbildningar, mindre mässor och möten.

I anslutning till scenen ligger en stor loge med toaletter och duschar.

Produktionsrep i Klubben

Vi hyr ut våra lokaler

Klubben är en black box som passar bra för produktionsrep.

Scenens bredd i fronten är 12,5m och i bakkant 9,5m, scenhöjd från golvet är 78cm, takhöjd 6,9m och scendjup 7,2m. Golvytan är 15×8 meter. Inlast är i markplan och dörrarna ca 2,50m breda och ca 2,40m höga.

I anslutning till scenen ligger en stor loge med toaletter, duschar och tillgång till kyl, micro och kaffebryggare. Det går även att låna verksamhetens kök som finns i lokalen intill.

Vi finns vid busstorget, precis bredvid Sollentuna station, ett stenkast från Sollentuna centrum. I centrum finns ett utbud av restauranger.

Vi hyr ut våra lokaler
Uthyrningar Vi hyr ut våra lokaler Förfrågan sker via mail. Vill du hyra en lokal på Arena Satelliten eller Lägergården Edsvall?
Maila oss din förfrågan!
Patrik Berg
FRITIDSLEDARE / LIVESTREAMING / SCENTEKNIK / TEKNIKCREW / UTHYRNING VID PRODUKTIONSREP Patrik Berg - Prata med mig om Teknik Crew, filmstudion, livestreaming och allt som rör scenteknik.
Yuri Alderete, Ove Jansson
Vaktmästare Yuri Alderete, Ove Jansson 08-579 228 94 Vaktmästaren finns på plats måndag-fredag kl.08.00-17:00.