Vad är Producenterna?

Producenterna är en ungdomsgrupp med huvudfokus på evenemang.

Gruppen producerar egna evenemang som till exempel School´s Out Festival eller så är Producenterna delaktiga på andras evenemang. Det kan vara allt mellan himmel och jord, från det mindre evenemanget som FN-dagen till det större, som e-sportevenemanget Lanomania.

Cirka en gång per år startar vi en ny grupp som får genomgå en utbildning. I den ingår bland annat teoretisk evenemangssäkerhet, radiokommunikation, första hjälpen, brandsäkerhet, projektledning samt olika studiebesök.

Producenterna gör School´s Out Festival, både sommar och vinter, deltar på We Are Sthlm, Lanomania, teaterföreställningar, Ungdomsgalan och en massa andra evenemang.

Välkommen!

Vad gör Producenterna?

Producenterna räknas som arrangörer och har ett helikopterperspektiv på hela evenemanget. På egna evenemang står Producenterna för designen av eventet, det vill säga tar fram tema, färgval, väljer drinkar, tillverkar rekvisita, tar fram artister med mera.

Ett av Producenternas kännetecken är att de ofta förvandlar lokalerna eller platserna för evenemanget. En plats i betongen blir ett skönt sommarkoncept med vajande palmer, barhäng och aktiviteter. Våra lokjaler kan bli ett vinterlandskap till en vinterfest. Entrén kan bli en teaterfoajé där det serveras bubbel och snittar.

Inför stora evenemang så kan vi jobba med rekvisita under flera månader. Vår rekvisitaverkstad är belägen mitt i Loungen inne på Arena Satelliten. Ibland gör vi även rekvisita till andras evenemang. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Vi brukar säga att Producenterna sätter guldkant på andras evenemang.

Anutosha Lundgren
Verksamhetsansvarig Ungdomens Hus / Evenemang / Rekvisitaverkstan / Producenterna / Mentorer Anutosha Lundgren 073-915 16 39 Prata med mig om du har idéer och drömmar du vill förverkliga, evenemang eller är intresserad av Producenterna!
Tony Weseth
Verksamhetsutvecklare / Fritidsledare / Bankomaten / Evenemang / Studiebesök Tony Weseth 073-915 21 94 Prata med mig om du har idéer och drömmar du vill förverkliga, vill söka resurser från Bankomaten, angående event samt boka studiebesök!