Teknik Crew

Nu startar vi en ny Teknik Crew Grupp våren 2024. 

Gruppverksamheten riktar sig till dig som är 15-20 år och är intresserad av teknik, evenemang, konserter och scenunderhållning.

Under höstterminen kommer vi gå igenom grundläggande inom rigging, ljud och ljus och kommer ge deltagaren de grunder som behövs för att kunna delta i Arena Satellitens produktioner och evenemang.

KURS / GRUPP-BESKRIVNING

Kursen kommer vara uppbyggd på en blandning av teori, föreläsningar och praktik. Arena satelliten har utrustning som är branschstandard och kommer att användas som kursmaterial.

Begränsat antal platser, anmälan skall göras innan kurstart.

TILLFÄLLEN / KURSUPPLÄGG

– Tillfällena kommer att hållas på ungdomshuset Arena Satelliten i Sollentuna.

– veckovis á 2 timmar kvällstid VT/HT 2024.

 

Sista anmälningsdag: 14 feb 2024.

Anmäl dig genom att maila: patrik.berg@sollentuna.se

 

SYFTE & VISION MED TEKNIK CREW

Syftet med gruppen är att de som deltar ska lära sig grundläggande teori inom ämnet samt lära sig att hantera Arena Satelliten egna utrustning.

Engagera ungdomar i delaktighet och skapandet av produktioner och evenemang som arrangeras på Arena Satelliten och samtidigt få möjlighet att med hjälp av husets resurser, utveckla sina kunskaper och färdigheter samt skapa en grund för framtida arbetslivet.

ANMÄLAN & INFO

Skicka en anmälan till patrik.berg@sollentuna.se

Åldersgräns 15-20år

Kostnadsfritt

Patrik Berg
FRITIDSLEDARE / LIVESTREAMING / SCENTEKNIK / TEKNIKCREW / UTHYRNING VID PRODUKTIONSREP Patrik Berg - Prata med mig om Teknik Crew, filmstudion, livestreaming och allt som rör scenteknik.