Club Play

Club Play är ett klubbkoncept som levererar grymma ungdomsfester med stor vikt på kvallitet. De som startade Club Play var fyra ungdomar som även varit aktiva i klubbranschen. De utvecklade klubbkonceptet till fester av hög kvalitet för ungdomar i Sollentuna med omnejd.

Club Play är idag etablerade som en av de största och mest framgångsrika ungdomsklubbarna i Sverige. Vi strävar alltid efter att göra våra fester nytänkande med specialeffekter, artister, DJs och andra uppträdanden som aldrig tidigare spelat på liknande ungdomsfester. Vi vill att målgruppen ska kunna få en fest som är på ”riktigt”.

Club Play drivs av ungdomar. För att göra en fest behövs ungdomar som jobbar med olika saker. Det handlar om att skapa ett tema för festen, design, ljussättning, ljud, marknadsföring, eventsäkerhet, rekvisita, pr-turnéer, specialeffekter, att rigga för fest vilket brukar innebära att vi gör om hela huset, genomför festen och efteråt, uppföljning och utvärdering. Kontakta oss om du är intresserad av att vara med i Club Play crew!

Kommande fester

Det finns tyvärr inga kommande event inom denna kategori.

Alla event >

Policy för Club Play

Säkerhet
På Club Plays fester så finns det ALLTID legitimerade ordningsvakter. Vi samarbetar med flera myndigheter, ungdomsorganisationer och andra som till exempel polisen, UMV-Ungdomar mot våld och nattvandrare. På alla våra fester lägger vi stor vikt vid säkerheten. Vi fortbildar oss kontinuerligt inom eventsäkerhet.

Sexuella ofredanden – Vi har arbetat aktivt för att stävja sexuella ofredanden sedan 2011. Det var våra ungdomar som jobbar med eventsäkerhet, UMV, som först uppmärksammade oss på problematiken på dansgolv och i publikhav. Sedan dess är detta en viktig och prioriterad fråga för oss. Det går till som så att vi har särskilda värdar som arbetar mitt i dansgolv/publikhav och markerar tydligt vad som är ok och inte. Personer som inte respekterar detta polisanmäls och blir avvisade från festen. På våra event har vi alltid nolltolerans mot dålig attityd och sexuella ofredanden.

Droger
Alla våra fester är alkohol och drogfria. Vid antydan av alkohol eller annan drogpåverkan har vi all rätt att neka inträde alternativt avvisa dig från festen utan ersättning. I dörren använder vi en alkomätare. Föräldrar och fältare kan komma att kontaktas.

Visitation
Alla besökare visiteras i dörren. Olämpliga föremål som kan användas som vapen beslagtas och kan hämtas av en vårdnadshavare veckan efter festen. Öppnade läskflaskor och liknande får ej tas med in.

Biljetter
Till våra fester kommer vi att sälja förköpsbiljetter, dessa är en värdehandling som inte går att lösa in mot pengar. Vid entrén kommer vi enbart att ta emot hela biljetter. Club Play avgör om biljetten är äkta eller förfalskad. Biljetten ger dig gratis inträde, skulle du ha brutit mot någon av våra regler i denna policy har Club Play rätt att avisa dig från festen med omedelbar verkan, utan ersättning.
Våra biljetter får enbart säljas av våra biljettförsäljare.

Garderoben
Garderoben är bevakad men ansvarar inte för värdesaker, kläder och accessoarer. Har du tappart bort din bricka får du vänta tills den sista brickan har lämnats in, då kan du få tillbaka klädesplagget mot beskrivning. Kvarglömda kläder kan du få tillbaka mot beskrivning, skicka ett mail till oss info@clubplay.se

Media
Under kvällen kommer det finnas fotografer och videofilmare. All media som tas från dessa kan komma till att publiceras på vår hemsida och sociala medier. Om du är med på någon bild som du inte vill vara med på kontakta oss så tar vi bort den bilden.

Utrymning
Om en utrymning av någon anledning behöver göras och festen måste avslutas, så är det inte möjligt att få tillbaka någon ersättning för inträdet eller annan utgift.