Öppettider

Öppettider

STUDIOS ÖPPETTIDER

Replokaler, musikstudios, DJ-studio, podcast-studio, fot/filmstudio, danssal och övriga rum:
Måndag-söndag: 08:00-23:00

DROP IN ÖPPETTIDER

Måndag, tisdag, torsdag och fredag: 16:00-21:00.

Fredagar är en riktad drop in till hbtqi+personer.

Måndagar: Projektkontoret har öppet – sök resurser till din idé/projekt. Kurs i scenteknik, Arrangörsgruppen Producenterna kommer starta, UMV har möten. Vill du vara med och starta upp ett demokrati/inflytandeprojekt/Sollentuna Ungdomsråd? Titta in en måndag och prata med oss! Rekvisitaverkstan är öppen – Här kan du sy, göra tygpåsar, tillverka rekvisita, bygga saker m.m. Cafét är öppet – vi har ett litet utbud men du kan även baka till dig och dina kompisar.

Tisdagar: Projektkontoret har öppet – sök resurser till din idé/projekt. Foto/filmstudion har öppet hus – lär dig använda den. Varför inte göra en fotoutställning? Eller vill du prova på att göra en pod – kom och testa vår podstudio.  Rekvisitaverkstan är öppen – Här kan du sy, göra tygpåsar, tillverka rekvisita, bygga saker m.m. Öppna dansklasser i afrobeat med Niki. Cafét är öppet – vi har ett litet utbud men du kan även baka till dig och dina kompisar.

Torsdagar: Torsdagarna är musikinriktade. Öppen scen – alla kan vara med på scenen och spela. Intresserad av våra studios? Kom och prova på och få en visning av hur det fungerar. Cafét är öppet – vi har ett litet utbud men du kan även baka till dig och dina kompisar.

Fredagar: Riktad drop in – Queers Assemble. En ungdomsklubb för hbtq+/nyfikna ungdomar. Dm på instagram för mer info @queers_assemble eller maila hbtqia.valid@gmail.com.

Drop in är för dig 15-20 år.