Sollentuna ungdomsråd

Sollentuna ungdomsråd

Är du mellan 13 och 23 år och vill vara med och göra Sollentuna bättre? Vill du träffa kommunpolitiker och föra ungdomars talan?

Vill du anordna och medverka på event om olika samhällsfrågor och träffa andra ungdomar med liknande intressen? Då är Sollentuna ungdomsråd helt rätt för dig!

Vilka är vi?

Sollentuna ungdomsråd, SUR, är ett råd framtaget för att föra fram ungdomars åsikter i
Sollentuna kommun. Vår huvuduppgift är att skapa en fungerande länk mellan kommunens ungdomar och dess politiker. Vi arrangerar även event för ungdomar i kommunen såsom Ungdomens dag, CV-verkstäder och biokvällar.

Sollentuna ungdomsråd är en organisation av ungdomar, för ungdomar. Ungdomars tankar
och idéer är det som styr inriktningen för vår verksamhet, så om du har tankar om hur
Sollentuna skulle kunna bli bättre eller idéer på event som vi borde anordna, tveka inte att
höra av dig till oss eller komma till något av våra möten!

Sollentuna ungdomsråd

Gå med i SUR

Sollentuna ungdomsråd består av ungdomar bosatta i Sollentuna mellan 13 och 23 år.  Då stöttar du vårt arbete och får information om kommande event och annan information kopplad till vår verksamhet.

Om du vill engagera dig i Sollentuna ungdomsråd kan du komma på ett av våra möten. Vi har möten i Arena Satelliten varje måndag klockan 17:30-18:30. Om du vill vara med på ett sånt, är det bara att skicka ett meddelande till oss på våra sociala medier eller via mejl.

Följ oss på Instagram

Glöm inte att följa oss på Instagram (@sollentunaungdomsrad) för kontinuerliga
uppdateringar om vår verksamhet!

Kontakt

Om du har några frågor eller vill kontakta oss kan du mejla till

sollentunaungdomsrad@gmail.com

Tony Weseth
Verksamhetsutvecklare / Fritidsledare / Bankomaten / Evenemang / Studiebesök / UMV Tony Weseth 073-915 21 94 Prata med mig om du har idéer och drömmar du vill förverkliga, vill söka resurser från Bankomaten, angående event samt boka studiebesök!