Musikbransch-veckan: Inspotalk med Linda Pira & Mack Beats

Vi på Arena Satelliten kommer att erbjuda 15 ungdomar/unga vuxna (16-25år) att gå ett program helt gratis med fokus att hjälpa er att förstå dagens musikbransch bättre. Idag när ungdomar har möjligheten att få sin musik distribuerat på Spotify utan skivkontrakt och toppa deras topplistor, så har kunskapen om branschen halkat efter. Ny teknologi och nya trender gör dessutom att branschen rör sig snabbare än någonsin. Därför arrangerar vi på Arena Satelliten tre tillfällen där 15 ungdomar har chansen att inspireras och lära sig mer om dagens musikbransch.

Detta är tredje tillfället.

Tisdag 16 nov: Inspotalk med Linda Pira & Mack Beats
Sveriges egna Hip hop-drottning Linda Pira och den erkände Hip-hop producenten/skivbolagsägaren Mack Beats kommer till oss för att hålla ett inspotalk om musikbranschen. Båda kommer att dela med sig av sina erfarenheter och tankar kring hur man kan tackla musikbranschens många delar. Ni kommer även kunna ställa era frågor till de, samt berätta lite om era egna musikambitioner.

För att kunna delta i programmet så behöver du ansöka genom att svara på detta formulär. Inga förkunskaper behövs, utan alla nivåer är välkomna att ansöka. Vi kommer i ett senare tillfälle informera dig ifall du har fått en plats. Vi ser helst att man kommer till alla tre tillfällen, men om inte så välj de du kan/vill.

ANSÖK HÄR!
Obs: sista ansökningsdatum är 4 november.

Kontakt:
Rinaldo Valencia
Email: rinaldo.valencia.antiquera@sollentuna.se

16 nov 2021
Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna

Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna