Teater Satelliten ger musikalen ”Den Lille Prinsen”

I år har Teater Satelliten den stora äran att kunna presentera en nyskriven musikal som är löst baserad på barnboken “Den Lille Prinsen”.
Föreställningen innehåller musik av svenska stjärnor som t.ex. Lisa Nilsson, Eva Dahlgren, Linnea Henriksson, Lars Winnerbäck, med flera.
När du kommer och ser musikalen kan du förvänta dig mycket skratt, tårar och framför allt är vårt största mål att ge publiken en riktig tankeställare.

Vår berättelse handlar om en pojke som föds med annorlunda förutsättningar. Som nyblivna föräldrar finns ofta drömmar och förhoppningar om hur ens barn ska växa upp och bli något stort. Påverkad av samhällets förväntningar på hur en god världsmedborgare ska vara, formas även föräldrarnas drömmar. När föräldrarna förstår att man fått ett barn som kanske inte kan uppnå vad som anses “normalt”, startar en kamp i att ändå försöka nå normen och skydda barnet mot andras fördomar. Men vad betyder det egentligen att vara normal? Kan en person med en fuktionsvariation vara “normal” enligt det hårda samhällets standard? Är det verkligen så viktigt att vara normal? Och framför allt: vem har rätt att bestämma över någon annans liv?

Detta är tredje året i rad som Teater Satelliten sätter upp en musikal på våren. Tidigare produktioner har varit RENT (2015) och Moulin Rouge (2016). I år har vi dock den stora äran att få arbeta tillsammans med Teater Satellitens dagliga verksamhet, vilket gör oss till en varierad grupp av människor i olika åldrar, med olika livserfarenheter.

Besök eventet på Facebook

17 maj 2017 - 21 maj 2017
Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna
Klubben
180 kr

Föreställningar ges mellan den 17-21 maj.

Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna