Teaterföreställningen: Spår

Teaterföreställningen:  ”SPÅR”

Vad är det som gör en människa värdefull? Finns det idag, i vårt land, situationer där man fråntar barn deras rätt till utveckling? Livet går ut på att skapa sina egna spår. Men vi har alla olika förutsättningar och bestämmer inte själva vilka möjligheter vi ska få. Varför är det så orättvist och går det att ändra på?

Pjäsen utgår från den unga människans tillvaro och ibland tuffa livsvillkor. Pjäsen utspelar sig på ett ungdomshem någonstans i Sverige. Deras vardag präglas av humor och smärta, resignation och drömmar. Något vi alla kan identifiera oss med.

SPÅR är Teater norras andra pjäs i projektet Territorium, som stöds av Sollentuna kommun och Stockholms läns landsting. Projektet vars utgångspunkt är ungdomars verklighet har som syfte att förebygga utanförskap, motverka segregation, stärka ungdomars självkänsla, samt inspirera till kreativitet. Nio ungdomar står på scen tillsammans med de två professionella skådespelarna Mia Poppe och Timothy Pilotti.

Manus och regi: Karin Bjurström.

Övriga medverkande: Bilguun Gansukh, Ella Desurmont, Greta Westling, Jessica Eklund, Joakim Lang, Kerstin Ahlin, Nadine Holmberg, Nils Bodner och Tyra Bjurström. Regiassistent: Alma Schubert och Elin Almén. Producent: Ulrika Norén.

Teater norra vill skapa en angelägen och nyskapande teater av högsta kvalitet för både unga och vuxna. Vi arbetar för mångfald, jämlikhet och människors lika värde. Vår målsättning är att spela nyskriven dramatik och klassiker. Vi har satt upp totalt elva produktioner, bland annat Äga rum, Bernardas hus, Tribadernas natt och I själen alltid ren. Läs mer på teaternorra.se

SPÅR har urpremiär 18 sept 2019 kl 19.00. Den spelas mellan 18 sept – 3 okt.

Plats: Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna (P)
Pris: 190kr vuxen/60kr ungdom upp till 18år
Biljetter: HÄR!

18 sep 2019 - 03 okt 2019
Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna
190kr vuxen/60kr ungdom upp till 18år

Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna