Vår policy

Mer om School’s Out Festival

Säkerhet
På School’s Out Festival så finns det ALLTID legitimerade ordningsvakter. Vi samarbetar med flera myndigheter, ungdomsorganisationer och andra som till exempel polisen, UMV-Ungdomar mot våld och nattvandrare. Vi lägger stor vikt vid säkerheten och vi fortbildar oss kontinuerligt inom evenemangssäkerhet..

Ofredanden – Vi har arbetat aktivt för att stävja sexuella ofredanden sedan 2011. Det var våra ungdomar som jobbar med evenemangssäkerhet, UMV, som först uppmärksammade oss på problematiken som förekom på dansgolv och i publikhav. Sedan dess är detta en viktig och prioriterad fråga för oss. Det går till som så att vi har särskilda värdar som arbetar mitt i dansgolv/publikhav och markerar tydligt vad som är ok och inte. Personer som inte respekterar detta polisanmäls och blir avvisade från festen. På våra evenemang har vi alltid nolltolerans mot dålig attityd och ofredanden.

Droger
School’s Out Festival är helt alkohol och drogfri. Den som är påverkad av alkohol eller drog nekas inträde alternativt blir avvisad från festivalen. Vårdnadshavare och myndigheter kan komma att kontaktas.

Festivalen är även rökfri.

Visitation
Alla besökare visiteras i dörren. Olämpliga föremål som kan användas som vapen beslagtas och kan hämtas av en vårdnadshavare veckan efter festen. Öppnade läskflaskor och liknande får ej tas med in.

Garderoben
Garderoben är bevakad men ansvarar inte för värdesaker, kläder och accessoarer. Har du tappart bort din bricka får du vänta tills den sista brickan har lämnats in. Då kan du få tillbaka klädesplagget mot beskrivning.

Media
Under kvällen kommer det finnas fotografer och videofilmare. All media som tas från dessa kan komma till att publiceras på vår hemsida och sociala medier. Om du är med på någon bild som du inte vill vara med på kontakta oss så tar vi bort den bilden.

Mer om School’s Out Festival