05 nov 2018

Anmäl dig till Livekarusellen 2019!

Livekarusellen är en stor musikturné. Du turnerar ihop med andra artister och får chansen att spela inför publik, både på hemmaplan och utanför din egen stad.

Som deltagare i Livekarusellen får du eller ditt band chansen att spela inför publik, både på hemmaplan och utanför din egen ort. Alla deltagande artister är garanterade minst tre framträdanden. Du kan också spela dig vidare till distriktsfestival och den stora turnéavslutande riksfestivalen.

Livekarusellen arrangeras under våren av Studiefrämjandet i samarbete med fritidsgårdar, föreningar och lokala arrangörer. Vi hjälper dig att utvecklas som musiker och scenpersonlighet.

Nu kan du anmäla dig/din grupp till Livekarusellen 2019. Anmälningsperioden är 15/10-30/11 så det finns gott om tid att planera ert deltagande. Dessutom startar inte Livekarusellen förrän januari 2019 så det finns som sagt gott om tid för förberedelse. En del distrikt tar med alla som söker medan andra måste välja ut vilka som får delta. Senast i början/mitten av december kommer besked om vilka som kommer med. Har du frågor så kontakta din regionala Karusellchef. Välkommen!

Anmäl dig här!

 

 

Senaste nyheterna