06 sep 2022

Välkommen till drop in!

Äntligen höst!

Ja kanske inte riktigt höst ännu men nu drar vi igång höstterminen på allvar!

Dans- och musikstudios har varit igång hela sommaren men nu öppnar även drop in-verksamheten.

 

DROP IN ÖPPETTIDER

Måndagar: 16:00-21:00, Projektkontoret har öppet – sök resurser till din idé/projekt. Kurs i scenteknik, Arrangörsgruppen Producenterna kommer starta, UMV har möten. Vill du vara med och starta upp ett demokrati/inflytandeprojekt/Sollentuna Ungdomsråd? Titta in en måndag och prata med oss! Rekvisitaverkstan är öppen – Här kan du sy, göra tygpåsar, tillverka rekvisita, bygga saker m.m. Cafét är öppet – vi har ett litet utbud men du kan även baka till dig och dina kompisar.

Tisdagar: 16:00-21:00, Projektkontoret har öppet – sök resurser till din idé/projekt. Foto/filmstudion har öppet hus – lär dig använda den. Varför inte göra en fotoutställning? Eller vill du prova på att göra en pod – kom och testa vår podstudio.  Rekvisitaverkstan är öppen – Här kan du sy, göra tygpåsar, tillverka rekvisita, bygga saker m.m. Öppna dansklasser i afrobeat med Niki. Cafét är öppet – vi har ett litet utbud men du kan även baka till dig och dina kompisar.

Torsdagar: 16:00-21:00, Torsdagarna är musikinriktade. Öppen scen – alla kan vara med på scenen och spela. Intresserad av våra studios? Kom och prova på och få en visning av hur det fungerar. Cafét är öppet – vi har ett litet utbud men du kan även baka till dig och dina kompisar.

Fredagar: 16:00-21.00, Riktad drop in – Queers Assemble. En ungdomsklubb för hbtq+/nyfikna ungdomar. Dm på instagram för mer info @queers_assemble eller maila hbtqia.valid@gmail.com.

 

VÄLKOMMEN!

Senaste nyheterna