School´s Out Festival 2024

Boka torsdag den 13 juni! Obs! Väskor får ej medtagas!

School´s Out Festival

SCHOOLS ’S OUT FESTIVAL

Dags för sommarfesten den 13 juni! OBS! Väskor får ej medtagas!

School´s Out Festival är Sveriges största ungdomsfest för ungdomar mellan 13-17år. På scen står två av Sveriges bästa DJs – BLACK MOOSE och SAMVICE. De nya stjärnskotten DJ LULLE och DJ RE$O kommer att öppna festen. De kommer spela på scenen framför ett det stora dansgolvet som är under bar himmel.

Festen äger rum utanför Arena Satelliten där hela området har förvandlats till ett magiskt hawaii-inspirerat område som går i orange, röd och gula toner, med palmer, blommor, och skön miljöbelysning.

På festen har vi också Sunset Chill – en magisk chill area med möjligheter att slå sig ned och ladda telefonen.

Sunset Bar serverar fräscha alkoholfria sommardrinkar! Här finns även läsk och lite tilltugg. Baren serverar även bubbel till våra VIP-gäster.

Sunset Boulevard är en länga med tält och vajande palmer. Här finns olika aktiviteter och du kan bli festivalsminkad, tävla i olika dueller eller quiz, besöka en glitterstation och mycket annat.

Battlefield of Love är en fyrkamps-bana och en explosion i rött. Här tävlar du med dina kamrater i fyra grenar.

Garderob kommer finnas och här kan du hänga av dig ytterkläder. Det är gratis att hänga av sig och är bevakad hela kvällen. Här kan du också få öronproppar och plastpåse som skyddar dina saker i skummet.

School´s Out Festival är en succé publikmässigt och vi förväntar oss 2500 – 3000 besökare.

Datum: Torsdag 13 juni
Plats: Utanför Arena Satelliten (Sollentuna Busstation)
Tid: 19:00-00:00
Biljett: Fri entré
Ålder: 13-17år (Freja ID, bild på pass eller ID fungerar)

School´s Out är Arena Satellitens festkoncept för ungdomar.

SCHOOL’S OUT FESTIVAL

Festivalen är en av Stockholms största ungdomsfester som riktar sig till ungdomar mellan 13-17 år. Den är gratis och arrangeras varje år i samband med skolavslutningarna.

Tanken med en skolavslutningsfest är att samla alla ungdomar på ett ställe. Genom att arrangera en rolig, trygg och meningsfull festival hoppas vi locka ungdomar att avstå från alkohol och droger.

School’s Out Festival har som utgångspunkt att göra något som är nytänkande och som besökarna inte upplevt tidigare. Därför är det centralt att ungdomar är med och arrangerar och driver festivalen framåt. Koncept bygger på ett engagemang från ungdomarna själva, där vi tillsammans skapar något som är helt och hållet utformat för målgruppen. Målsättningen är att göra evenemanget på ”riktigt”. Det betyder att vi satsar till 100% för att skapa ett område som tar dig till en aura som är storslagen och unik.

Vi gör en sommarfest – School´s Out Festival Summer Edition, och en vinterfest School´s Out Festival Winter Edition.

Sommarfesten förvandlar ytan utanför Satelliten till ett område med skönt sommarvibe. Här finns palmer, en scen klädd i bambu, stort dansgolv, 4-kampen Battlefield of Love, Sunset Chill, Sunset Boulevard med olika aktiviteter och Sunset Bar som serverar alkholfria drinkar.

Vinterfesten hålls inne på Arena Satelliten och hela Ungdomshuset förvandlas till ett magiskt vinterlandskap. Helt i vitt och olika nyanser av blått med en isbar, glitterstation och ett dansgolv i två etage.

Med på festerna har vi våra olika ungdomsgrupper som står för olika delar av evenemanget. UMV – Ungdomar mot Våld sköter säkerheten, TeknikCrewet sköter det tekniska med ljud och ljus och EventMakers har planerat, designat festen och tagit fram rekvisita, Satelliten Crew består av funktionärer som bemannar olika stationer på festivalen.

School´s Out Festival

School´s Out Festival Summer Edition 2023

2023 års sommarfestival besöktes av cirka 2500 ungdomar.

Vi byggde upp ett festivalområde utanför Arena Satelliten. Förutom ett härligt dansgolvet under bar himmel så fanns 4-kampen Battlefield of Love, Boulevarden – en länga med tält olika aktiviteter och festivalsminkning, Sunset Chill – med riktigt goda alkoholfria drinkar, snacks och chillarea.

På scenen stod Norrköpings egna sångfågel och EP aktuelle Rami Bazi, samt Malmös egna stjärnskott Dano. Dessutom hade vi två av Stockholms mest bokade DJs – Black Moose och Samvice som kommer höll dansgolvet gungandes under hela kvällen. Mot slutet av kvällen körde vi igång vår stora skumfest där vi använde oss av Sveriges största skumkanon.

VIP-armband gavs ut till vinnare av våra tävlingar på våra sociala medier (se vilka längre ner).

Datum: 13 juni
Plats: Utanför Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna
Tid: 19:00-24:00

Ålder: 13-17 år

Fri entré

Vill du veta det senaste kring festivalen rekommenderar vi att du följer oss på våra sociala medier:

TikTok: @Schools_Out_Festival
Instagram:
@Schoolsoutfestival

Snapchat: @Schoolsoutfest

Facebook: @School´s Out Festival

Se vår after-movie från School’s Out Festival 2022, sommarfesten.

School’s Out Festival sommar är Stockholms största endagsfestival för dig som är mellan 13-17 år. Vi vill erbjuda en härlig skolavslutningsafest som är alkohol/rök- och drogfri. Festivalen arrangeras i samband ned skolans sommaravslutning.

Hos oss är ungdomar alltid med och arrangerar och att vår målsättning är att göra evenemanget på riktigt. Det betyder att vi satsar till 100% för att skapa ett område som tar dig till en aura som är storslagen och unik.
Festen består av skumparty, artister och några utav Stockholms bästa DJs. Det kombineras med olika grymma effekter som kan vara: kolsyrekanoner, laser, konfettibomber med mera.

Kontakta oss om du är intresserad eller om du har några frågor eller vill vara med och arrangera kring festen.

 

❄️ SCHOOLS ’S OUT WINTER EDITION 2023❄️

Besöktes av 720 personer.

School´s Out erbjuder ett av Stockholms bästa klubbkoncept för ungdomar mellan 14-17år. Vid DJ-bänken har vi två av Sveriges bästa DJs – Black Moose och Samvice. Det nya stjärnskottet DJ Lulle kommer att öppna festen. De kommer spela framför ett stort dansgolv uppdelat på två plan.

På festen har vi också Vinterchillet – ett magiskt vinterlandskap som badar i vitt och neon. Där finns en Isbar som serverar fräscha alkoholfria drinkar! I Vinterchillet finns också en neonstation och en glitterstation där du kan bli extra fin.

Garderob kommer finnas och alla hänger av sig ytterkläder. Det är gratis att hänga av sig. Väskor får medföras men alla väskor visiteras.

Vi säljer biljetter till festen via tickster. School´s Out Winter är en succé publikmässigt och för att tillströmningen av publik ska ske på ett säkert sätt säljer vi nu biljetter till vinterfesten. Köp din biljett i god tid!

Datum: Lördag 2 december
Plats: Arena Satelliten (Sollentuna Busstation)
Tid: 20:00-00:00
Biljett: 50kr via Tickster.se
Ålder: 14-17år (Freja ID, bild på pass eller ID fungerar)

Biljetter säljs via Tickster. LÄNK HÄR!

Mer om School's Out Festival

Vill du läsa mer om School’s Out Festivals koncept och våra policys?

Här hittar du all viktig information om festivalen samlat på ett ställe.